dimarts, 11 de febrer del 2014

Proposta d'activitat



Aquesta setmana també havien de fer una proposta d’activitat utilitzant la Pissarra Digital. Per aquest motiu, vaig a compartir amb vosaltres la meua proposta a vorer que vos pareix. Potser pugueu traure-li partit.


Esta destinada al primer Cicle de Primària i té una durada aproximada de 45 minuts. Necessitarem una pissarra digital, llibres de text digital i altaveus. La pàgina web on trobarem tots els recursos necessaris és aquesta.


L’objectiu d’aquesta activitat és que els alumnes coneixen i utilitzen correctament els sons oi, ow, ear, air i ure de l’anglès. Començarem aquesta activitat veient un vídeo de Sam i Pam que se’n van de camping amb Ben, Tess, Mum i Dad. 


A continuació, escoltarem una altra volta la història. Després d’això, els xiquets aniran llegint a través dels seus llibres de text digitals el text de la història. 


Per a practicar més els sons que han escoltat i aprés al vídeo, posarem el joc a la pissarra digital. El joc consisteix en endevinar la paraula seleccionant lletra després de lletra explotant els globus. 


Seguirem veient un vídeo on recalca els sons amb les paraules vistes al text de la història i tornarem a vore el vídeo inicial perquè puguen ver les paraules i els sons en la història mateixa. 


Per terminar l’activitat els donarem un full amb uns exercicis de comprensió del vídeo i els deixarem temps perquè puguen fer-los. 


Finalment, posarem les respostes en comú, deixarem 5 min per a dubtes i donarem per finalitzada la classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada